Webdesign
           WebWisdom

Ökozon biologische bescherming tegen zomer eczeem

Veel tevreden klanten kiezen elk jaar weer voor de Ökozon-behandeling voor hun paarden met zomereczeem. Probeer ook deze nazomer en herfst Ökozon nog bij uw eczeempaard met het "Testpak Ökozon". Dit is voldoende voor een maand-behandeling.

Een Ökozonkuur bestaat uit vijf bestanddelen + shampoozon. De drie crèmes zijn alledrie vliegenwerend. Hieronder staan de verschillende gebruiksaanwijzigingen en prijzen.

Ökozon kruidenvloeistof:
Hiervan dient U de eerste week elke dag 's ochtends en 's avonds 10 ml in de mond in te geven. (met het bijgeleverde spuitje). U kunt de vloeistof ook over een boterham of een beetje brokjes spuiten en dan voeren, maar dan moet het wel snel gegeten worden i.v.m. de vluchtige stoffen die erin zitten. De tweede week kunt U volstaan met één keer per dag 10 ml. en daarna hoeft U slechts, al naar het resultaat, een keer in twee of drie dagen 10 ml. toe te dienen.

Ökozon kruidenbrokjes:
Van deze brokjes voert U er elke dag 1 tot 10. De hoeveelheid wordt bepaald door het weer dat U die dag verwacht. Eczeemkenners herkennen de dagen, warm en vochtig of met sterke temperatuurschommelingen betekent dat het slecht eczeemweer is en dan moeten er wat meer brokjes gevoerd worden. Droge, koele dagen kan U volstaan met 1 á 2 brokjes elke ochtend.

Moskitozon (wit):
Deze crème is bedoeld voor de dagelijkse verzorging van alle delen van de huid, die bij Uw paard wel eens door eczeem kunnen worden aangetast. Hierbij is het belangrijk dat U het gebruik aanpast aan de ernst van de eczeem maar ook preventief smeert. Dus niet wachten totdat er een plekje komt maar juist voorkomen. Een gebruikte wormenkuur spuit of handencrème pompje kan het aanbrengen vergemakkelijken.

Kosmetozon (blauw):
Deze crème is vooral bedoeld om ook in het vroege voorjaar de huid van manen en staart vóór te behandelen. Ook kan U kosmetozon inzetten op de kwetsbare delen, zoals om de ogen, onder de staart en de edele delen. Kosmetozon zorgt ervoor dat de vacht gezond blijft. Niet dezelfde plek op dezelfde dag ook met moskitozon smeren!

Lazosan:
Ter ondersteuning van moskitozon. Deze crème is zachter en meer genezend en voorkomt uitdrogen van de huid. Het is aan te bevelen om regelmatig, b.v. één keer per week, in te smeren met lazosan. Lazosan zorgt dat de huid gezond blijft. Niet op dezelfde dag ook met moskitozon smeren!

Fumar Shampoozon:
Deze shampoo kan de Ökozonkuur erg goed ondersteunen (zie lazosan). Het is een hele zachte shampoo die er mede voor zorgt dat vacht en haarkleed weer hun volle gezondheid terugkrijgen. De shampoo is ook erg geschikt om Uw paard mee te wassen voordat aan de kuur begonnen wordt. Wij adviseren u niet vaker dan 1 keer per twee weken te wassen.

Prijzen:
 
Testpak
Groot pak
Ökozon kruidenvloeistof
0,3 liter
2 liter
Ökozon kruidenbrokjes
0,5 kg.
4 kg.
Kosmetozon (blauw)
0,2 liter
1 liter
Lazosan
0,2 liter
1 liter
Moskitozon (wit)
1 liter
5,65 liter
Fumar Shampoozon
0,2 liter
0,2 liter
Prijs
Afgehaald
€ 100,-
€ 260,-
 
Verstuurd NL
€ 110,-
€ 280,-

Bedenk dat U de meeste kans op succes heeft als alle bestanddelen gezamenlijk worden ingezet.